Diegos Handbolls-Camp

Ta chansen att kombinera ditt barns handbollsintresse med en härlig familjesemester i soliga Torrevieja, Spanien. Killar och tjejer mellan 10 – 16 år är välkomna. Campen är öppen för svenska & spanska deltagare.

Campen är under vecka 28, 7-11 juli. De familjer som bokar hotellpaket av oss får förtur till handbollscamp. För er som har eget boende och bara vill boka Campen anmäl er under fliken ”kontakt”. Här anger ni vilken Camp det gäller, namn, ålder på deltagaren samt förälderns namn och e-mail.

Vi vill att er resa ska bli det roligaste som händer denna sommar och vi har ett bra samarbete med kommunen som är ansvarig för Sportcity och kan därför erbjuda en välplanerad och trygg vistelse. Det kommer även bli en härlig kulturell upplevelse då vi kommer att blanda svenskan, spanskan med engelskan. Staden Torrevieja har gjort en stor satsning på idrott genom Sportcity. Anläggningen är väldigt exklusiv med 2 fina handbollsplaner med läktare.

Vi tränar 5 dagar mellan klockan 14:00 – 18:00. Efter hotell-lunchen går transferbussen till Sportcity och återkommer till hotellet där det är fri aktivitet resten av dagen.

diego2Dagarna kommer att innehålla träning av Diego Perez Marne, 11 säsonger som proffs i den högsta ligan i Spanien med 4 olika klubbar. Diego spelade 6 säsonger under 2 olika perioder med Drott och blev även svensk mästare med Drott 2012/2013.
Diego har även spelat i olika europeiska cuper såsom Champions Leauge, Cup Winners Cup och Copa del Rey i Spanien. Diego har också mottagit personliga utmärkelser som ”top tre” mittnia i Liga Asobal 2009-2010 och ”bästa idrottare” i Castilla – León 1998.
En rolig och Spanskinfluerad träning väntar alla deltagare då Campen är öppen för både svenska och spanska handbollsspelare.
Diego kommer att träna alla pojkar/flickor tillsammans första dagen för att sedan delas in i grupper.
Träning kommer sedan att anpassas efter deltagarnas kunskaper då vår ambition är att alla ska ha roligt och få ett minne för livet.