Golf | La Finca

Golfvecka

lafinca-8TM Sportstravels erbjuder golfresa för den entusiastiska golfaren med spel på La Fincas fina banor med möjlighet att spela även på Las Ramblas Golf Course & Villamartin Golf Club. Resan erbjuder även en bekväm weekend i lugn och avkopplande atmosfär på La Finca Golf & spas 5 Stjärniga resort.

 

Söker Ni fart och fläkt så finns visserligen
bar och restaurang på hotellet men för att nå det stora utbudet av nöjen får Ni räkna med ca 15-20 minuters taxiresa ner till staden Torrevieja, detta gäller även om man vill åka ner till havet och bada.

Vårt paket innehåller:
– 7 nätter, dubbelrum- Frukostbuffé + 1 Greenfee
– Fri transfer från & till flygplatsen.
– 4 x 18 hål På La Finca Golf & Spa, med alternativt att spela på Villamartin Golf Club eller Las Ramblas Golf Course.

Flygresa ingår ej i vårt grundpris för detta paket. Vi hjälper er gärna att hitta bästa flygförbindelse på önskade resdagar. Kontakta oss och be om ett flyg paket.

Golf Weekend

TM Sportstravels erbjuder golfresa för den entusiastiska golfaren med spel på La Fincas fina banor med möjlighet att spela även på Las Ramblas Golf Course & Villamartin Golf Club. Resan erbjuder även en bekväm weekend i lugn och avkopplande atmosfär på La Finca Golf & spas 5 Stjärniga resort.

slide_golf_hotelSöker Ni fart och fläkt så finns visserligen bar och restaurang på hotellet men för att nå det stora utbudet av nöjen får Ni räkna med ca 15-20 minuters taxiresa ner till staden Torrevieja, detta gäller även om man vill åka ner till havet och bada.

 

 

Vårt paket innehåller:
– 4 nätter, dubbelrum- Frukostbuffé + 1Greenfee
– Fri transfer från & till flygplatsen
– 4 x 18 På La Finca Golf & Spa, med alternativt att spela på Villamartin Golf Club eller Las Ramblas Golf Course.

Kontakta oss för komplett paket inklusive flyg på er önskade resdag och från er önskade avreseflygplats.
Ring till oss för pris på annan reslängd än 5 dagar/4 nätter.

Flygresa ingår ej i vårt grundpris för detta paket. Vi hjälper er gärna att hitta bästa flygförbindelse på önskade resdagar. Kontakta oss och be om ett flyg paket.

För pris på golfresor vänligen fyll i kontaktformuläret eller kontakta oss via telefon.

 

 

You must be logged in to post a comment Login