Om oss

TM Sportstravels AB

Vi ordnar den perfekta sportresan för er till Torrevieja eller Barcelona i Spanien och London i England. TM Sportstravels AB bildades 2013.

Vårt motto är att ”vi ordnar resan för er” och vi har fokuserat oss på resor mot Spanien och nu även England. Våra destinationer är Torrevieja på den solrika Costa Blanca kusten eller till Barcelona regionen vid den spektakulära Costa Brava kusten.
I England är vår destination London.

Vår vision är att skapa en minnesvärd resa för er
med fokus på kvalité till ett bra pris.

TM Sportstravels anordnar olika sportresor med inriktning mot träningsläger för klubbar i första hand fotboll och handboll. Men vi kan även ordna träningsläger för andra sporter såsom futsal, simning & boxning.
Vi har startat upp en Football Camp som nu i sommar 2017 arrangeras för 4:e gången i Torrevieja under juli månad.
Vi samarbetar med två olika tennis tränare där vi arrangerar tennisläger både för vuxna och barn på olika tider under året.
Vi har arrangerat två golfresor tillsammans med Kumla golfklubb.

Tack vare att vi har ett bra samarbete med viktiga personer på respektive destination kan TM Sportstravels anpassa resan efter era önskemål och erbjuda personlig service just för er.

gilla oss gärna på Facebook… TM Sportsravels

Om du är nyfiken på Torrevieja…klicka på länken nedan
http://turismodetorrevieja.com/web/?lang=en

Eller London… klicka på denna länk
http://www.visitlondon.com/tag/tourist-information-centre#sdesAtbqk13Bc7Ht.97

Eller Barcelona…klicka på denna länk
http://www.barcelonaturisme.com/wv3/en/

Morgan VD för TM Sportstravels AB

Morgan VD för
TM Sportstravels AB

Jag, Morgan Laursen är initiativtagare och äger TM Sportstravels AB, orgnr 556960-6899.

Jag arbetar som lärare för byggprogrammet på JN Gymnasiet i Kumla. Jag är gift och har två söner. Hela min familj är sportintresserad och vi älskar att resa, så resor och sport är en stor del av mitt liv.
Jag har rest runt i Europa, Asien, Australien och Afrika. Jag har också spelat handboll i division 1 med Järnvägens IF Hallsberg och har alltid haft ett stort fotbollsintresse.
Utbildningar jag genomfört är Svenska fotbollsförbundets ”Uefa Basic level” och svenska fotbollsförbundets specialkurs ”fotbollens ledarskap”.  Jag är ledare för ungdoms och seniorfotboll så jag vet hur viktigt det är med kvalité på träningsläger och andra resor.
Tack vare mina goda kontakter i staden Torrevieja kunde jag starta min verksamhet med en enda destination. Jag har nu utökat vår verksamhet att innefatta även Barcelona och London och kan även här garantera god kvalité till bra pris.