Tennisläger med Julien till Spanien

Åk med oss…
TM Sportstravels anordnar
ett perfekt tennisläger till Spanien
tillsammans med Julien från JM Sportcenter.

Club de Tennis Torrevieja

Julien

Julien

Vem är Julien:

Med sin långa erfarenhet som tennistränare, (ca 23år) har han jobbat först som idrottslärare i Burundi innan han blev tennistränare på heltid, bla. som junior landslagskapten i Burundi 3 år.

Han har jobbat med  klubbar i Burundi, Kenya, Sydafrika och Sverige

I Sverige har Julien kompletterade sina kompetenser inom tränare utbildningssystemet, tävlingsledare och har medverkade i olika konferenser och tränare symposium båda i Sverige och internationellt. Han har jobbat i Örebro tennisklubb i 9 år som tränare och numera jobbar han Lindesberg tennisklubb och Kumla tennisklubb som huvudtränare.

Julian initierade ”Julien Ladies Open” med mer än 40 damer deltagare från olika klubbar och anordnar olika tennisläger med trivsam och underhållande avslutningar mm.

Julien äger JM Sportcenter sedan 2013 och har uppdrag från Örebro TK, Lindesberg TK, Nora LTK och Kumla TK som i stort hjälper barn/ungdom och vuxna att spela tennis på ett tekniskt, taktiskt sätt och ser till att alla trivs och har roligt.

Julien
Jag brinner för att lära ut tennisen på olika nivåer. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller elitspelare, det finns alltid något nytt du ska lära dig av mig. Det är alltid roligt och spännande att dela med sig av sin erfarenheter som tennistränare.

”Så häng med till tennisläger i Spanien, ett minne för livet”

http://tmsportstravels.se/kontakt/

För mer information om kommande tennisläger
kontakta oss TM Sportstravels 070 226 75 50
eller Julian Jean Marie Nsengiyumva  076 233 5451